TIP

Tip

 

Er geldt een ethische code voor het plaatsen van een nieuwe tip op de website: ‘Ik geef deze tip alleen uit algemeen belang en uitdrukkelijk niet vanwege een persoonlijk of financieel belang of ander belang’
Deze ethische code dient ervoor te zorgen dat alle tips afkomstig zijn van mensen met een lichamelijke beperking, privé hulpgevers of professionele hulpgevers en niet vanuit bijv. een commercieel motief worden gegeven. De redactie wil de website no-nonsense , niet commercieel en zuiver houden.

Deze uitgebreidere omschrijving van de tip kan in elke vorm aangeleverd worden (een allesomvattend document, een filmpje met de hele inhoud, een PowerPoint presentatie), zodat de redactie van de website deze tip eenvoudig op de website kan plaatsen.

Kun je nu een aantal persoonlijke gegevens invullen voor de redactie van de website om er zeker van te zijn dat elke tip afkomstig is van iemand met een lichamelijke beperking of van een een privé hulpgever. Er wordt vanuit gegaan dat professionele hulpgevers hun eigen kanalen en middelen hebben voor onderling verspreiden van tips. Deze persoonlijke gegevens geven een indruk van je persoonlijke omstandigheden en context, waarin je de tip zelf gebruikt.

Deze persoonlijke gegevens worden uitdrukkelijk niet op de website geplaatst of door de redactie van de website aan anderen doorgestuurd, maar worden alleen voor bovenstaand doelen door de redactie gebruikt

Verder kan de redactie bij onduidelijkheden over de tip contact met je opnemen.