Innovatieplein

Het innovatieplein is als het ware de kraamkamer van innovaties: op het innovatieplein staan alle individuele behoeften aan innovaties van deze website bij elkaar. Behoeften aan innovaties waar mensen met een lichamelijke beperking of privé-hulpgevers (mantelzorgers, buren, vrijwilligers, kennissen etc.) tegenaan ‘lopen’ en waar de individuele behoeftesteller en waarschijnlijk ook anderen veel baat hebben bij een oplossing.

Er zijn op dit moment de volgende individuele innovatiebehoeften doorgegeven door mensen met een lichamelijke beperking of privé hulpgevers waarvoor nog geen goede oplossing ontwikkeld of bekend is.

Hieronder staan de (openstaande) innovatiebehoeften weergegeven, je kan de innovatie behoefte sorteren op innovatienummer, thema, titel, publicatiedatum op deze website. Door op de titel te drukken, krijg je meer informatie over deze innovatiebehoefte en het e-mail adres van degene, die deze behoefte op de website heeft geplaatst en daardoor als geen ander nadere informatie kan geven over deze behoefte.