Heel fijn dat je overweegt de redactie van de website inhoudelijk te ondersteunen,bijv door een of enkele thema’s wil bijhouden of je aan wilt melden voor de redactie of de redactie wil ondersteunen met eenmalige of terugkerende werkzaamheden. .

Wat zien wij graag bij vrijwilligers terug?

1. dat je het enthousiasme en de uitgangspunten (zie ethische code hieronder) deelt van de initiatiefnemers


a. dat - als je de themahouder wordt van een of enkele thema’s of deelonderwerpen daarvan je een flinke dosis ervaring hebt over het thema of deelonderwerp, en de inhoud daarvan bijhoudt , omdat je zelf een lichamelijke beperking hebt of hebt gehad of omdat je als professional(bijv. therapeut of verpleegkundige) een ruime werkervaring daarmee hebt of heb gehad.

b. Je de inhoud van het thema up-to-date en compleet in een Worddocument, dat je bij wijzigingen toestuurt naar de redactie, zodat de redactie dit thema (evt na afstemming) actueel op de website kan plaatsen..

2. dat je van thuis uit met e-mail en Word kan communiceren en het liefst ook over een camera en Skype beschikt om ook met beeld en geluid te communiceren. Dit laatste is soms heel nuttig om dingen beter te laten zien en om ook te weten met wie je praat en om mogelijk tijdrovend en inzet vragend reizen te voorkomen.

3. dat je tijd hebt om daar tot een paar uur(>=1) gemiddeld per week aandacht aan te besteden

4. dat je zelfstandig te werk gaat en bij nieuwe of onduidelijke aspecten en ontwikkelingen zelf actie onderneemt neemt om daar het fijne over te vinden. ‘Het is immers ook jouw ‘feestje.’

AANMELDING VRIJWILLIGER WEBSITE

AANMELDING VRIJWILLIGER WEBSITE

 

De redactie wil de website no-nonsense , niet commercieel en zuiver houden en vraagt je daarom volgende korte ethische code te onderschrijven:
Ethische code "alles wat ik doe voor deze website (www verminderbeperking.nl) en de redactie doe ik uit algemeen belang en niet uit persoonlijk belang".